Creiem en l’evolució i la millora de les tècniques constructives. Per això i per poder aplicar-les i ser més efectius, el nostre equip humà està en constant evolució, reciclatge i formació.

 

 

 

Som experts en Construcció Sostenible i Ecològica a uns preus molt competitius i amb una qualitat excepcional, amb prestacions energètiques molt altes, costos moderats i uns temps d’execució baixos.

 

El nostre Equip Humà, amb Formació Universitària, en el que participem Arquitectes, Arquitectes Tècnics, Enginyers, Project Manager i juntament amb els Equips d’Obra, Encarregats i Operaris Qualificats, s’implica constantment en el Projecte per tal d’aconseguir la màxima Satisfacció del nostre Client i som capaços de buscar l’equilibri entre tots els factors condicionants, per tal d’aconseguir els objectius basats en el temps, qualitat, sostenibilitat, ecologia i cost i complint amb la legislació en matèria de Seguretat i Salut Laboral.

 

Mitjançant la nostra xarxa de Proveïdors de 1er ordre, Capacitat de Gestió i Col·laboradors Qualificats, som capaços de projectar i executar, dominant totes les Tècniques Constructives Tradicionals, Innovadores, Sostenibles i Ecoeficients que existeixen en el mercat.