Com a empresa constructora, encara que defensem i treballem per a una edificació sostenible i ecològica, dominem totes les tècniques de construcció. Això ens permet poder oferir al nostre client tot el ventall de possibilitats tenint en compte el seu projecte i pressupost.

 

 

 

Obres i Serveis PèNDOL som una empresa de serveis, amb un propòsit, fruit de la fusió de la idea de projectar amb consciència, construir sosteniblement i fer participar al nostre Client activament en l’assoliment del seu objectiu. També tenim com a premisa donar el millor servei per construir el seu projecte totalment personalitzat i únic.

 

Som una empresa constructora propers i empàtics amb els clients, flexibles, competitius en preus i amb la finalitat d’aconseguir la qualitat constructiva més adequada al menor cost i complint els terminis d’entrega.

 

La nostra experiència ens permet desenvolupar qualsevol tipus d'obra o projecte, des d'un habitatge unifamiliar, a l'execució completa d'un hotel, adaptant-nos a les necessitats i característiques dels nostres clients.